Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Tijdens de zomermaanden is onze toonzaal gesloten om 17u. Maandag 15 augustus is de toonzaal gesloten. Matthijssens is met bouwverlof van 21 juli tot en met 15 augustus 2022.

Verwarming in de badkamer, hoe kiezen?

Verwarming in de badkamer

Nu de temperaturen bij momenten schommelen rond het vriespunt konden we geen beter moment vinden om het te hebben over verwarming, meer bepaald in de badkamer. Er bestaan heel wat types radiatoren, van functioneel tot designstuk. Welke verwarming in de badkamer kies je nu het best?

1.Vloerverwarming in de badkamer

Vloerverwarming speelt een cruciale rol in de badkamer, het zorgt voor een gezellige constante warmte. Na het douchen droogt de vloer dankzij vloerverwarming snel op en bovendien neemt vloerverwarming geen ruimte in, wat een praktisch voordeel is. Wist je trouwens dat vloerverwarming ook elektrisch kan? Dit type verwarming wordt in de badkamer vaak gecombineerd met een wandradiator.

2.Wandradiator aangesloten op de cv-installatie

Een wandradiator is de perfecte aanvulling op vloerverwarming. In onze toonzaal ontdek je functionele tot design modellen, al dan niet met handdoekbeugels. Omdat de wandradiator een bepalende rol in de badkamer speelt, zetten heel wat merken in op de look. Vasco biedt enkele energiezuinige stijlvolle eyecatchers, zoals onderstaande wandradiatoren:

114_alu-zen_n504_platina_grey 247_zaros_vertical_s600_white_fine_texture_0 168_iris_curved_9810_quarts_brown_1

3.Elektrische radiator

Wanneer je een elektrische radiator met boost-functie in huis haalt, warm je je badkamer in no-time op. Je kan met dit type radiator dus heel flexibel verwarmen. Onderstaande modellen zijn uitgerust met een digitale thermostaat waarmee je de temperatuur en tijd eenvoudig instelt.

Elektrische radiator Elektrische radiator Elektrische radiator

 

Ben je bezig aan de inrichting van je badkamer? We denken graag met je mee en bekijken hoe je functioneel en mooi kan verwarmen.