Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden ter hoogte van de toonzaal. Voor meer info klik hier.

Bedieningsplaat voor je toilet: 3x innovatieve keuze

Toilet bedieningsplaat

Geberit heeft enkele opvallende innovaties op het vlak van de toilet bedieningsplaat. Wat de platen allen gemeen hebben? Ze zien er knap uit en zijn intelligent. Je ontdekt er hier meer over.

1. Sigma60 bedieningsplaat

Deze bedieningsplaat blinkt uit op het vlak van harmonie. De plaat ligt immers verzonken met de muur. Het vlakke resultaat laat zich door Geberit omschrijven als ‘minimalistische elegantie’. Ook wij zijn fan en zien de Sigma60 duwplaat mooi geïntegreerd in elke stijl van badkamer.

Bedieningsplaat

 

2. Sigma40 bedieningsplaat

Krijgt de award voor slimmerik! Deze bedieningsplaat is in combinatie met de DuoFresh in staat aan geurextractie te doen. De functie maakt dat geuren verdwijnen nog voor ze zich kunnen verspreiden. Je activeert het door een knop in te duwen en de functie schakelt zichzelf automatisch uit.

img-geberit-sigma40-flush-plate-duofresh-white-16-9

3. Sigma80 bedieningsplaat

Zonder de bedieningsplaat aan te raken, activeer je zijn spoelfuncties. Deze no-touch plaat oogt heel stijlvol dankzij het glasmateriaal waaruit het gemaakt is en scoort natuurlijk bijzonder goed op het vlak van hygiëne.

Bedieningsplaat

 

Ben je bezig aan de inrichting van je badkamer? We denken graag mee over de details! Maak telefonisch een afspraak met één van onze interieur collega’s of kom langs in de toonzaal in Hamme.