Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Tijdens de zomermaanden is onze toonzaal gesloten om 17u. Maandag 15 augustus is de toonzaal gesloten. Matthijssens is met bouwverlof van 21 juli tot en met 15 augustus 2022.

Spiegelverlichting in de badkamer

Spiegelverlichting

Verlichting maakt of kraakt de sfeer in een ruimte. In de badkamer (en eigenlijk elke ruimte van je woning) raden we aan in te zetten op verschillende types verlichting: een functionele hoofdverlichting, aangevuld met sfeerverlichting. Die kan je bijvoorbeeld creëren op en rond je spiegel.

1.Spiegel met opzetverlichting

Afhankelijk van het soort opzetverlichting dat je kiest, trek je een stijl in je badkamer. Zo kan bv. klassieke opzetverlichting voor een vleug romantiek zorgen, strakke opzetverlichting een design look geven, …

Spiegelverlichting

2.Spiegel met (gekleurde) ledverlichting

Een ledstrook achter de spiegel brengt sfeer in de ruimte. Je kan voor een zacht witte verlichting kiezen, maar evengoed voor je lievelingskleur. De ledstrook achter deze ronde spiegel switch je gemakkelijk met een afstandsbediening naar alle kleuren van de regenboog. Probeer ‘m gerust in onze toonzaal!

Spiegelverlichting

 

 3.Spiegel met geïntegreerde verlichting

Ziet er heel clean uit, de lichtstroken zijn hier verwerkt in de spiegel zelf. Zo ontstaat een lichteffect dat je perfect begeleidt tijdens het tandenpoetsen, het aanbrengen van make-up, … Zeker wanneer je deze met dimfunctie kiest, haal je een echte sfeerbepaler in je badkamer. Van helder naar zacht licht, passend bij je mood.

Geïntegreerde verlichting

Ben je bezig aan de inrichting van je badkamer? We denken graag met je mee en bekijken hoe je functioneel en sfeervol kan verlichten.