Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Onze toonzaal is gesloten van 24 december 2021 tot en met 02 januari 2022. Vanaf 03 januari is de toonzaal terug open tot 17u, op zaterdag 08 januari is de toonzaal gesloten. Matthijssens bvba is met verlof van 24 december 2021 tot en met 09 januari 2022. Wij wensen u alvast een warme Kerst en een sprankelend 2022!

Welke wastafel past bij mij?

Soorten wastafels

Een wastafel bepaalt de look van je badkamer mee. Je kan er een echte eyecatcher van maken of de lavabo net laten opgaan in het geheel. Welk type wastafel past bij jouw stijl? Ontdek hier de meest voorkomende vormen.

1.Vrijhangende wastafel

Deze wastafel wordt aan de muur bevestigd. Ze hangt vrij, waardoor je de afvoerbuizen ziet. Een vrijhangende wastafel is een ideale keuze voor wie van straight en simpel houdt. Al kan je bij dit type ook net heel creatief afwerken. Omhul je wastafel aan de onderzijde bijvoorbeeld met een hippe stoffen gordijn, zo creëer je in een wip je eigen handige DIY opbergplek.

2.Inbouw wastafel 

Hier zit de wastafel verwerkt in een badkamermeubel. Dit type wordt vaak gekozen in de moderne badkamer. De afvoerbuizen zitten netjes weggewerkt in een kast die ruim genoeg is om er de handdoeken van een gemiddeld gezin een plaats te geven.

3.Vrijstaande wastafel

Heel romantisch! Deze wastafel staat op een voet, waar de afvoerbuizen in zitten weggewerkt. Een prima keuze voor wie graag een statement in de badkamer maakt.

4.Opzetwastafel

Oogt design, een wastafel die bovenop je badkamerblad staat. De vorm van de opzetlavabo bepaalt mee de uiteindelijke stijl van je badkamer. Een rechthoekig model staat bijvoorbeeld heel klassevol in een strakke badkamer.

Daarna volgt de materiaalkeuze! Kies jij voor een wastafel in porselein, natuursteen, kunststof, glas, …? Laat je in onze toonzaal in Hamme begeleiden bij het maken van de juiste beslissing.