Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Tijdens de zomermaanden is onze toonzaal gesloten om 17u. Maandag 15 augustus is de toonzaal gesloten. Matthijssens is met bouwverlof van 21 juli tot en met 15 augustus 2022.

Soorten baden: welke past in jouw badkamer?

Soorten baden

Bij de aankoop van een badkamer komt uiteraard de keuze van het ligbad. Maar welk bad kan je nu het beste kiezen? We sommen de soorten baden graag voor je op, zo weet jij straks in welk bad je binnenkort heerlijk kan wegdromen onder een wolk badschuim.

1.Vrijstaand bad

Met dit type bad zet je meteen stijl in je badkamer. Je vindt vast wel een vrijstaand bad dat helemaal naar je zin is: op sierlijke poten, met rechte hoeken, rond  of ovaal, … Dit type bad vraagt wel wat ruimte, zeker wanneer je het een plaats geeft in het midden van de badkamer. In combinatie met een vrijstaande kraan oogt het plaatje prachtig. Extra handig meegenomen: een vrijstaand bad is erg gemakkelijk in onderhoud, geen vervelende hoeken of kanten te bespeuren.

aQ_Welkbadkiezen1
Badkamer Hansgrohe

2.Semi-vrijstaand bad

Een halfvrijstaand ligbad plaats je tegen de muur. Zo combineer je het beste van 2 werelden: de stijlvolle uitstraling van een vrijstaand bad, met plaatsbesparende optie. Ook hier is het assortiment opnieuw indrukwekkend groot. Meer en meer wordt bovendien gekozen voor een mat witte variant!

aQ_Welkbadkiezen2
Badkamer Hansgrohe

3.Inbouwbad

Een inbouwbad neemt sowieso de minste ruimte in, zeker wanneer je het in een hoek plaatst. In combinatie met de juiste bekleding, creëer je een mooie harmonie in de ruimte. Naar bekleding van een inbouwbad heb je een ruime keuze: met tegels, mozaïek, hout, …

aQ_Welkbadkiezen3
Badkamer Hansgrohe

 

4.Inbouwbad in badbox

Een omkasting geeft een luxe uitstraling aan je badkamer. Bovendien is een badbox erg handig om spullen op te plaatsen: douchegel, shampoo, kaarsjes, een plant, handdoeken, tijdschriften, … Samen met de juiste sfeerverlichting maak je met dit type bad een element van totale ontspanning in je huis.

aQ_Welkbadkiezen4
Badkamer Hansgrohe

Vraag zeker onze mening als je twijfelt over welk bad te kiezen, we helpen je graag verder bij het maken van de juiste keuze tussen de verschillende soorten baden in onze toonzaal.