Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Onze toonzaal is gesloten van 24 december 2021 tot en met 02 januari 2022. Vanaf 03 januari is de toonzaal terug open tot 17u, op zaterdag 08 januari is de toonzaal gesloten. Matthijssens bvba is met verlof van 24 december 2021 tot en met 09 januari 2022. Wij wensen u alvast een warme Kerst en een sprankelend 2022!

Een nieuwe badkamer: clean én gezellig

Een nieuwe badkamer
Familie GeeraertBadkamerrenovatie

Yes, een nieuwe badkamer! Voor de familie Geeraert was het uitkijken naar een plek om tot rust te komen. Deze ruimte moet warmte uitstralen en tegelijk clean aandoen. Missie geslaagd? Aan jou om te oordelen.

Grote keramische platen

Eye-catcher van deze nieuwe badkamer zijn de keramische platen in de douche- en toiletzone. Er zijn praktisch geen voegen, wat hen top maakt op het vlak van onderhoud. De donkere tint van de keramische platen zorgt voor een gezellige huiselijke sfeer tijdens het douchen.

Veel opbergruimte

Zeker als je niet graag al te veel spullen in je badkamer ziet geëtaleerd staan, is een groot meubel een noodzaak. In de centrale kast kan de familie Geeraert heel wat kwijt. Bovendien is de kast met hoogteverschil opgebouwd, voor een dynamisch gevoel.

Romantisch detail in deze nieuwe badkamer, is de opzetkom als lavabo.

Denk je ook na over een nieuwe badkamer? Laat je inspireren door de foto’s hieronder en praat er met ons over.