Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Onze toonzaal is gesloten van 24 december 2021 tot en met 02 januari 2022. Vanaf 03 januari is de toonzaal terug open tot 17u, op zaterdag 08 januari is de toonzaal gesloten. Matthijssens bvba is met verlof van 24 december 2021 tot en met 09 januari 2022. Wij wensen u alvast een warme Kerst en een sprankelend 2022!

Klein maar fijn, een black & white badkamer

Badkamerrenovatie
Verplaats je muis over de foto om het resultaat te vergelijken met hoe het was voor de renovatie
Familie Van MoerzekeRenovatie badkamer

De grootste uitdaging bij de badkamerrenovatie van de familie Van Moerzeke was ongetwijfeld de grootte van de badkamer. Een bescheiden ruimte, waar we uiteraard het maximale ambieerden.

Douchen onder een schuine muur

Daar waar er voorheen zowel een bad als douche waren, werd bij de badkamerrenovatie gekozen voor een ruime inloopdouche. Helemaal compleet met een bankje, waar je gemakkelijk je doucheproducten stalt of kan gaan zitten. De schuine muur vormt absoluut geen obstakel, douchedeuren van VISMARA VETRO maken dat een installatie onder dit type wand vlekkeloos verloopt.

Naar betegeling koos familie Van Moerzeke verrassend genoeg voor zwarte tegels. Omwille van het grote formaat, krijg je geen beklemmend gevoel. Zeker in combinatie met de witte douchebak en het witte badkamermeubel, ontstaat een aangenaam ruimtelijk effect.

We wensen de familie Van Moerzeke fijne badkamermomenten toe!

Denk je ook na over een badkamerrenovatie? Laat je inspireren door de foto’s hieronder en praat er met ons over.