Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden ter hoogte van de toonzaal. Voor meer info klik hier.

Interieurtips: je ontbijthoek inrichten.

Opzetkasten voor je ontbijthoek

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Het geeft je de nodige energie om de dingen aan te pakken! Laat de koffiezet dus heerlijk pruttelen, mik een sneetje brood in de toaster, pers een glas sinaasappelsap, ga er gezellig bijzitten en ontdek hier hoe je de ontbijthoek een nette uitstraling geeft met deze verschillende opzetkasten

 1. Opzetkast met schuifdeuren

Opzetkast met schuifdeuren

Handig toch als je al je keukenmateriaal achter een wand kan schuiven: koffiezetapparaat, toaster, citruspers, … Deze opzetkast loopt door tot aan het plafond, waardoor je een extra ruimtelijk effect krijgt. Bovendien kan ze langs beide zijden openschuiven. Het warme materiaal hier gebruikt, voelt zich helemaal thuis een een gezellige keuken.

2. Opzetkast met inschuifdeuren

Opzetkast met inschuifdeuren

Ziet er bijzonder net uit. Je kan de deuren inschuiven en de kast open laten of sluiten. De indirecte verlichting in de kast en het zwarte materiaal staan mooi in een moderne keuken.

3. Opzetkast met plooideuren

Opzetkast met plooideuren

Of wat vind je van deze, met plooisysteem? Het eiken materiaal en de hangreep komen mooi tot hun recht in een landelijke keuken.

4. Een aparte ontbijthoek

Wie over veel ruimte beschikt, kan natuurlijk ook een aparte ontbijthoek creëren. Ergens waar er veel lichtinval is bijvoorbeeld, om meteen wakker te worden met een vitamineboost.

Meer info over onze kastmogelijkheden? We staan je graag te woord!