Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Tijdens de zomermaanden is onze toonzaal gesloten om 17u. Maandag 15 augustus is de toonzaal gesloten. Matthijssens is met bouwverlof van 21 juli tot en met 15 augustus 2022.

Keuken en living in één, zo trek je je stijl door in heel het interieur

Keuken en living in één

Smaken en kleuren, daar discussiëren we niet over. De één komt tot rust in een Scandinavisch interieur, de ander zweert bij de Britse cottagestijl, kiest voor boho chique of klassiek. Het liefst van al doorspek je je voorkeurstijl in je hele interieur. Al zeker in tijden waar de keuken en living in één of slaap- en badkamer in één de way to go zijn. Maar hoe maak je nu de perfecte overgang tussen de keuken en de living of de slaap- en badkamer?

Je stijl doortrekken in heel het interieur realiseer je door een combinatie van dingen. Te starten met: ons. De interieurspecialisten van aQuizien helpen je namelijk niet enkel bij de keuze van een juiste badkamer of keuken, maar ook bij het creëren van stijluniformiteit in je hele woning.

We laten de kasten in de slaapkamer blenden met die in je dressing en de badkamer. We zorgen ervoor dat de kastenwand in je keuken en je living matchen. Daarvoor hebben we een team van installateurs in huis dat voor jou maatwerk levert.

Bij aQuizien werken we graag vanuit het idee dat een plaatje moet kloppen. En bij dat plaatje horen een vloer, verlichting, stoelen en tafel, betegeling, elektriciteit, sanitair, kasten, … Het A tot Z verhaal dus. Tuurlijk kan je bij ons terecht wanneer je ‘enkel’ de aankoop van een keuken of badkamer wenst … maar wie meer wil, kan ook meer krijgen.

Bekijk hieronder alvast enkele voorbeelden & kom zeker eens langs als je over jouw totale interieurproject wil praten.
StijluniformiteitStijluniformiteitStijluniformiteit
Stijluniformiteit