Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Tijdens de zomermaanden is onze toonzaal gesloten om 17u. Maandag 15 augustus is de toonzaal gesloten. Matthijssens is met bouwverlof van 21 juli tot en met 15 augustus 2022.

Dé oplossing tegen kalk op je glazen douchewand.

Kalk badkamer

Kalk is zowat je ergste vijand in de badkamer. Ons advies om vervelend schrobwerk te voorkomen? TPA! Deze slimme techniek werd door onze badkamerproducent Vismaravetro bedacht om het kalkvarkentje te wassen.

Bij de TPA methode wordt het glasoppervlak van je douche behandeld met een speciaal polymeer.

Je glasoppervlak krijgt als het ware een extra laagje. Dat zorgt er enerzijds voor dat kalkaanslag aanzienlijk vermindert, anderzijds maakt het dat je glaswanden eenvoudig te reinigen zijn. Dubbele win!

De levensduur van de TPA behandeling hangt trouwens af van hoe frequent je de douche induikt en hoe nauw je het onderhoud neemt. Een goed voornemen is alvast de glazen wand na elke douchebeurt af te drogen en daarbij een zachte doek te gebruiken.

De TPA techniek kan toegepast worden op het grootste deel van de Vismaravetro douchecabines. We informeren je met veel plezier verder tijdens je bezoek aan de toonzaal in Hamme.