Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Onze toonzaal is gesloten van 24 december 2021 tot en met 02 januari 2022. Vanaf 03 januari is de toonzaal terug open tot 17u, op zaterdag 08 januari is de toonzaal gesloten. Matthijssens bvba is met verlof van 24 december 2021 tot en met 09 januari 2022. Wij wensen u alvast een warme Kerst en een sprankelend 2022!

Geberit AquaClean Mera, nieuw in onze toonzaal

Geberit Aquaclean Mera

De Geberit AquaClean Mera overspoelt je met tijdloze elegantie en zit technologisch bijzonder knap ineen. Je kan bijna niet anders dan vallen voor deze douche-wc.

Perfecte en aangename hygiëne

De Geberit AquaClean Mera zorgt voor een perfecte en aangename hygiëne. Zijn WhirlSpray douchetechnologie bevat twee wateropeningen voor een gerichte en zachte reiniging. De temperatuur van het douchewater stel je zelf in.

Eenvoudig te reinigen

Dankzij de TurboFlush-spoeltechniek wordt het toilet grondig en stil gespoeld. Dit toilet heeft bovendien geen hoeken en randen, waardoor hij gemakkelijk te reinigen valt. Geïntegreerde geurextractie maakt dat onaangename geuren onmiddellijk aan de bron onttrokken worden, ventilatie is dan ook helemaal overbodig. En voor wie een koude wc-bril hatelijk vindt, dit revolutionaire exemplaar heeft optioneel verwarming.

Benieuwd naar dit design toilet? Hij staat te blinken in onze toonzaal in Hamme!