Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden ter hoogte van de toonzaal. Voor meer info klik hier.

Een zwarte keuken, trending!

Zwarte keuken

Een donkere keuken is dé trend. Vooral de kleur zwart doet het bijzonder goed. Het contrast met de witte keuken — die al jaren het keukenlandschap domineert — kan niet groter zijn.

Sta jij straks te koken in een zwarte keuken?

Of je nu kiest voor een matte zwarte keuken of een exemplaar in hoogglans, je haalt sowieso een eye-catcher in huis. Een zwarte keuken combineert bovendien mooi met zwarte toestellen: kookplaat, oven, tot zelfs koelkast.

Heb je schrik dat zwart je keukenruimte kleiner doet lijken? Speel dan op de juiste manier met licht. Zorg ervoor dat je ruimte zo is ingericht dat er voldoende natuurlijk licht binnenvalt, en hang kunstverlichting strategisch op. Schilder je muren bovendien in een fris kleurtje (black/white lovers kunnen zich volop uitleven met witte verf) en plaats de juiste accessoires in je keuken voor een mooi resultaat: een bos vrolijke bloemen, een rood koffiezetapparaat, een uitnodigende fruitmand, … Wat ook altijd scoort is de combinatie zwart en hout, gezelligheid troef!

De donkere trend volgen, maar liever geen zwart? Denk aan warme kleuren zoals donkerblauw of -bruin en laat je zeker ook inspireren in onze toonzaal in Hamme.