Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Momenteel zijn er wegwerkzaamheden ter hoogte van de toonzaal. Voor meer info klik hier.

De Geberit AquaClean Mera overspoelt je met comfort.

We hebben voor jou het perfecte toilet gevonden, de Geberit AquaClean Mera. Deze douche-wc overspoelt je met comfort en zit technologisch bijzonder knap ineen. De WhirlSpray douchetechnologie maakt met zijn snelle en continue toevoer van warm water een grondige, zachte en spaarzame reiniging mogelijk. Een oriënteringslicht zorgt er voor dat een nachtelijk toiletbezoek een makkie is (je kan maar liefst uit zeven verschillende kleuren kiezen!). Geïntegreerde geurextractie maakt dat onaangename geuren onmiddellijk aan de bron onttrokken worden, ventilatie is dan ook helemaal overbodig. En voor wie een koude wc-bril hatelijk vindt, dit revolutionaire exemplaar heeft optioneel verwarming (hoe ‘cool’ is dat?!). Het deksel opent en sluit zich trouwens automatisch.

Waarom wij zo fan zijn van deze nieuwe Geberit AquaClean Mera? Wanneer je hem monteert op een boord in chroom, lijkt het wel alsof je toilet zweeft. Een heel bijzonder en stijlvol resultaat. Oordeel zelf maar:

Stel jij binnenkort je nieuwe droombadkamer samen? Laat je in onze toonzaal in Hamme overtuigen door de laatste nieuwe trends.