Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Tijdens de zomermaanden is onze toonzaal gesloten om 17u. Maandag 15 augustus is de toonzaal gesloten. Matthijssens is met bouwverlof van 21 juli tot en met 15 augustus 2022.

Een geslaagde badkamerverlichting.

Badkamerverlichting

Badkamerverlichting speelt een glansrol als het neerkomt op sfeer brengen in de ruimte. Velen kiezen als hoofdverlichting een paar goed georiënteerde spots. Prima, al vallen er ook andere keuzes te maken. Heeft je badkamer bv. een uitgesproken barok uitstraling? Denk dan aan een stijlvolle hanglamp. De voorkeur gaat sowieso uit naar witte verlichting, nauw aansluitend met daglicht.

Niet onbelangrijk in de badkamer is de zogenaamde taakverlichting, die het gemakkelijk moet maken je baard te trimmen, maquillage aan te brengen, … Ideaal is het om deze verlichting aan te brengen rondom je badkamerspiegel. Tip: een badkamerspiegel waar de verlichting is ingewerkt, staat heel strak.

Tot slot bepaalt ook sfeerverlichting de stemming mee in je badkamer. Misschien kan je ergens een ledstrip kwijt? Of kan je een lampje plaatsen op de vensterbank? En denk ook aan the all time classic: een stel kaarsen.

Laat dat bad maar lopen, neem er een boekje bij en geniet van een zenmoment!