Op de hoogte blijven van onze promoties? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Onze toonzaal is gesloten van 24 december 2021 tot en met 02 januari 2022. Vanaf 03 januari is de toonzaal terug open tot 17u, op zaterdag 08 januari is de toonzaal gesloten. Matthijssens bvba is met verlof van 24 december 2021 tot en met 09 januari 2022. Wij wensen u alvast een warme Kerst en een sprankelend 2022!

3 troeven van een witte badkamer

Een witte badkamer
Wit heerst al jaren in de badkamer. Het geeft de ruimte een clean uitzicht. En er zijn nog meer redenen om voor een witte badkamer te kiezen:

1. Wit zorgt voor een ruim gevoel

Net daarom is de kleur zo geliefd in kleine badkamers. Wit maakt dat de ruimte namelijk optisch groter lijkt, zeker wanneer je grote witte tegels op de vloer of muren gebruikt.

2. Wit combineert gemakkelijk

Er bestaan eigenlijk geen kleuren die niet met wit matchen. Combineer de puurheid van het wit met enkele uitgesproken gekleurde elementen om leven in je badkamer te brengen of ga aan de slag met verschillende wittinten door elkaar voor een ontspannen resultaat.

3. Wit is tijdloos

De kleur is een echte klassieker en leent zich tot elke denkbare badkamerstijl. Dat maakt dat wit tijdloos is. Ga voor wit design, of stel een witte badkamer met retrolook samen. Het kan allemaal!

Op zoek naar een badkamer? Laat je begeleiden in onze toonzaal in Hamme.