Keukentips, koopjes of af en toe een leuke prijs winnen? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Zwarte accenten in je keuken en badkamer

Zwarte accenten in je keuken en badkamer

 

Hoewel zwart een basic kleur is, wordt het weinig gebruikt als accent in de keuken en badkamer. Onterecht, want zwart brengt stijl en design in de ruimte. Bovendien is zwart trendy in interieurland. We vertellen je graag hoe je zwarte accenten in je keuken en badkamer kan aanbrengen.

1. Zwarte kranen

In de douche, voor de spoeltafel, … een zwarte kraan zorgt voor een stoere en robuuste look. Je kan de kraan als eye-catcher gebruiken, of combineren met andere zwarte elementen zoals bv. een zwarte vrijstaande koelkast in de keuken. Bij de keuken op onderstaande foto wordt de zwarte kraan gebruikt in combinatie met een wit eiland. Vervolgens komt het zwart nogmaals terug in de toestellen in de kastenwand. Het hout en de subtiele verlichting geven het geheel een warme uitstraling.

Zwarte kraan

2. Zwarte ovengrepen

Een zwarte oven is één ding, een zwarte oven met een zwarte ovengreep is het helemaal. Wie helemaal into the zwarte trend is, plaatst de oven in een zwarte kastenwand.

Zwarte ovengreep

 

 

 3. Spiegel met zwarte omkadering

Deze mooie verschijning maakt je badkamer helemaal af. De omkadering van de spiegel past zich aan naar de stijl van je badkamer, rond of rechthoekig, aan jou de keuze!

Spiegel met zwarte omkadering Spiegel met zwarte omkadering Spiegel met zwarte omkadering Spiegel met zwarte omkadering

 

 4. Glaswand voor inloopdouche met zwarte profielen

Heel uniek wordt het wanneer je het glas van je douche afwerkt met zwarte profielen. Je combineert de zwarte profielen met bijvoorbeeld zwart kraanwerk om het geheel af te maken.

Glaswand met zwarte profielen

5. Zwarte accessoires voor badkamer en toilet

Het spreekt voor zich dat je de zwarte trend kan doortrekken in je accessoires. Een zwarte vaas, zeephouder, handdoeken, … dragen allen bij tot een elegante stijl in je badkamer. We geven je graag nog meer tips, kom gerust langs voor een gesprek.