Keukentips, koopjes of af en toe een leuke prijs winnen? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Tijdens de maanden juli en augustus sluit de toonzaal alle dagen om 17u. - Zaterdag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart) zal de toonzaal gesloten zijn.

Regendouche van Hansgrohe.

Douche Hansgrohe

Badkamerspecialist Hansgrohe onderneemt met zicht op comfort, design en plezier. Als er iets beweegt bij hen, bewegen wij graag mee! Met veel plezier stellen we je hun Select Showerpipe voor: een hoofddouche plus handdouche met mengkraan. Wat is daar bijzonder aan, denk je?

Vraag ons advies rond douchesystemen wanneer je de zoektocht naar een nieuwe badkamer start.

Het douchesysteem laat zich op eender welk moment installeren. We verwachten dan ook dat de Select Showerpipe binnenkort topfavoriet wordt bij renovatieprojecten, je plaatst het douchesysteem namelijk op bestaande wateraansluitingen zonder afbraakwerken.

Dankzij de Select technologie haal je met je Showerpipe een waterval aan innovaties in huis: met één druk op de knop zet je je douche aan of uit, selecteer je je straalsoort, …

Een absolute topper in het assortiment van de Showerpipes is de Raindance Select E300: een hoogtepunt op het vlak van design, passend binnen elk tijdloos badkamerconcept. Met de Raindance Select E300 kies je tussen 5 straalsoorten uit de hoofddouche en 3 uit de handdouche … douchen als een pro, heet dat dan! Bovendien is er ruimte voorzien om je doucheproducten netjes te plaatsen, we like.