Keukentips, koopjes of af en toe een leuke prijs winnen? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Tijdens de maanden juli en augustus sluit de toonzaal alle dagen om 17u. - Zaterdag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart) zal de toonzaal gesloten zijn.

Pergo vloeren: nieuwe stalen bij aQuizien!

Pergo is één van ’s werelds bekendste vloermerk voor laminaat, parket en vinyl. Tuurlijk heeft het label dan ook een voetje voor wanneer we worden ingeschakeld voor het plaatsen van een keuken- of badkamervloer (of woonkamervloer, slaapkamervloer, … ;-)). Pergo vloeren hebben naast een lange levensduur, nog een aantal voordelen:

Pergo laminaat

De laminaatvloeren van Pergo zijn kwalitatief top! Ze wekken sterk de indruk dat je over een échte houten vloer loopt. De nieuwe Sensation-vloeren van Pergo hebben bovendien een toplaagbescherming, de oplossing dus voor kleine natte kindervoetjes die doorheen het huis rennen want waterschade wordt namelijk ondenkbaar.

Pergo vinyl

De vinylvloeren van Pergo ogen bijzonder stijlvol en het is ook pure verwennerij voor je voeten. Deze vinylvloeren lopen namelijk lekker warm en zacht. En het onderhoud? Eenvoudig!

Pergo parket

De collectie houten vloeren van Pergo is prachtig en karaktervol. Een vooraf aangebrachte finish maakt bovendien dat je na het leggen meteen over je vloer kan lopen. De Pergo parket vloeren zijn bovendien vervaardigd met eerbied voor de natuur.
Onlangs hebben we ons Pergo aanbod uitgebreid. aQuizien verdeelt nu zowel de laminaat, als de vinyl en parket. En of we je graag assisteren bij het uitkiezen van je Pergo favoriet.