Keukentips, koopjes of af en toe een leuke prijs winnen? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Tijdens de maanden juli en augustus sluit de toonzaal alle dagen om 17u. - Zaterdag 15 augustus (O.L.V. Hemelvaart) zal de toonzaal gesloten zijn.

Nieuwe keukenstoelen!

Spotten wij hier zowaar een herfsttrend? Tegenwoordig zijn keukenstoelen met een donker onderstel echte must-haves! We hebben het dan over zalig warme herfstkleuren als cognac, roestbruin en donker bruin. Of voor wie durft: vurig herfst rood!

Is je keukentafel toe aan een paar nieuwe keukenstoelen? Het aQuizien team zit op het puntje van haar stoel om je ook hier advies in te geven.

Stoelen bepalen mee de uitstraling van je hele keuken. Niet enkel bij de zitkuip maar ook bij het onderstel stilstaan, kan voor een verrassend effect zorgen. Stoelen met een donker onderstel zien er knap uit en het is eens iets anders als een verchroomd onderstel. In combinatie met een lichte zitkuip krijg je een trendy fris effect. Kies je voor donkere zitkuip op een donker onderstel, dan is het resultaat een stoere stoel. Misschien is het wel een idee om de poten van je stoelen af te stemmen op de kleur van je keukenfronten? Of de vloer? Mix ’n match, en kies vooral waar jij je goed bij voelt.

Is je keukentafel toe aan een paar nieuwe keukenstoelen? Het aQuizien team zit op het puntje van haar stoel om je ook hier advies in te geven. Samen met onze leverancier Perfecta stellen we je perfecte stoel samen, helemaal volgens je persoonlijke voorkeur.