Keukentips, koopjes of af en toe een leuke prijs winnen? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Keukentrends 2018

Keukentrends 2018

Een nieuw jaar, nieuwe trends! In 2018 vallen we massaal voor zwart en wordt de keuken een exotisch oord. Dit is hoe de keukentrends 2018 eruitzien:

Allesbehalve somber: zwart

We zagen het in 2017 ook al, de zwarte keuken. Een gedurfde en stijlvolle keuze die perfect te combineren valt met de andere trendkleuren van 2018: nude, natural, denimblauw en diepgroen. Zwart leent zich perfect voor elk type keuken: landelijk, modern, design, …

Match spoelbak met werkblad

Ook deze evolutie zat er al wat aan te komen. We houden ervan om onze spoelbak hetzelfde kleur te geven als ons werkblad. Tuurlijk is een standaard RSV spoelbak niet achterhaald, maar wie helemaal on-trend wil zijn matcht spoelbak met werkblad.

Exotische accenten

Daar waar gezelligheid in 2017 het codewoord was, is dat voor 2018 exotiek! Snel dus naar het tuincentrum om een paar kleurrijke planten en haal enkele tropische interieurstukken in huis.

Slimme domotica

Om je keuken helemaal next year te maken, investeer je in domotica. Een koffiezetapparaat dat je wekt met de geur van verse koffie? Hebben!

Benieuwd hoe aQuizien de keukentrends voor 2018 vertaalt naar jouw perfecte keuken? Breng ons een bezoek in de toonzaal in Hamme.