Keukentips, koopjes of af en toe een leuke prijs winnen? Volg ons op Facebook! 

aQuizien is een afdeling van bouwonderneming

Keukentrends 2017.

Keukentrends 2017

Wat er zo heerlijk is aan een nieuw jaar? De nieuwe trends! De keuken van 2017 oogt bijzonder stoer en speels tegelijk. Het is en blijft sowieso een plek waar het met het hele gezin gezellig samentroepen is voor smakelijke momenten. Dit is hoe de keuken van 2017 eruitziet:

aQuizien vertaalt de keukentrends voor 2017 naar jouw perfecte keuken.

We like it dark!

Wit in de keuken blijft het altijd goed doen … maar wie fashionably hip wil zijn, kiest in 2017 voor een donkere keuken. Installeer je straks een zwart keukeneiland, gecombineerd met houten hangkastjes? Dan ben je helemaal trending! Belangrijk is wel je keuken net zo aan te kleden dat ze het label van “gezelligheid” draagt, want ook dit is helemaal 2017: warme verlichting, stijlvolle designelementen, …

We like it big!

Vreemd dat deze trend er nooit echt eerder is doorgekomen: brede keukenkasten. Je bergt er niet enkel gemakkelijk je keukenspullen in op, breed i.p.v. smal staat ook veel strakker. Komt daarbij ook in 2017 dat niet elke lade of kast een front hoeft te hebben. Gebaseerd op de Scandinavische vibe mogen we laten zien wat we in huis hebben: borden, glazen, pannen, … zet ze in een open kast!

We like it high!

In 2017 zien we het niet enkel breed, maar ook hoog. Het voordeel van hoge keukenkasten? XL opbergruimte & handige hoge kasten om het snoepgoed van de kindjes te verbergen.

We like it uni!

Een keukenblad en -fronten in dezelfde kleur zijn het ding in 2017. Bovendien zien we verrassende texturen en patronen ontstaan bij de fronten, een leder- of betonlook zijn zó next year!

Benieuwd hoe aQuizien de keukentrends voor 2017 vertaalt naar jouw perfecte keuken? Breng ons een bezoek in de toonzaal in Hamme.